Impressum

Hans Pausch Hungária Ipari és Kereskedelmi Kft.
H-8718 Tapsony, Zrínyi utca 20.

Telefon: +36 85 322601
E-mail: info@hanspausch.hu, hph@hanspausch.hu

Képviseletre jogosult ügyvezető: Krennert István

Cégjegyzékszám: 14-09-303400

Közösségi adószám: HU11451510

A honlap tartalmáért felelős személy: Krennert István

Webdesign & programozás a Karalis Kommunikation által  www.karalis.de

Felelősség kizárása (Disclaimer)

Felelősség a honlap tartalmáért:
A TMG 7. § (1) bekezdése értelmében szolgáltatóként az oldalakon található saját tartalmakért az általános törvényeknek megfelelően tartozunk felelősséggel. A TMG 8-10. §-ai azonban nem köteleznek bennünket, mint szolgáltatót közvetített vagy tárolt, idegen információk felügyeletére vagy bizonyos körülmények között a jogellenes tevékenységre utalók felkutatására. Az általános törvények értelmében az információk eltávolítására vagy használatuk tiltására vonatkozó kötelezettségeket ez nem érinti. Erre vonatkozó felelősség azonban csak a konkrét jogsérelem tudomásra jutásának időpontjától állhat fenn. Jogsérelem megállapítása esetén az ilyen jellegű tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.

Felelősség a linkekért (hivatkozásokért)
Ajánlatunk linkeket tartalmaz a harmadik személyek külső weboldalaira, melyek tartalmára nincs befolyásoló hatásunk. Ezért ezen idegen tartalmakért semmilyen garanciát nem tudunk vállalni. A hivatkozott oldalak tartalmáért minden esetben az oldalak ajánlattevője vagy üzemeltetője tartozik felelősséggel. A mi oldalainkkal link útján összekötött oldalakat a hivatkozás időpontjában az esetleges jogsértések szempontjából ellenőriztük. Jogellenes tartalmak a hivatkozás időpontjáig nem voltak megállapíthatók. A hivatkozott oldalak folyamatos tartalmi ellenőrzése azonban jogsérelem konkrét vélelme nélkül nem elvárható. Jogsérelem megállapítása esetén a jogsértő linkeket haladéktalanul eltávolítjuk.

Szerzői jog
Az oldal üzemeltetője által létrehozott, a jelen weboldalakon található tartalmak, művek a német szerzői jog hatálya alá tartoznak. A sokszorosítás, feldolgozás, terjesztés és az értékesítés bármilyen, a szerzői jog határain kívüli módja kizárólag a mindenkori szerző, ill. készítő írásbeli engedélyével lehetséges. Az ilyen weboldalak letöltése, másolása csak magáncélokra engedélyezett, kereskedelmi célokra nem. Amennyiben a jelen oldal tartalmait nem az üzemeltető készítette, úgy harmadik személyek szerzői jogát kell figyelembe venni. Különösen harmadik személyek által létrehozott tartalmak tartoznak e rendelkezés körébe. Ha ennek ellenére szerzői jogsérelem merül fel, kérjük, hívják fel rá figyelmünket. Jogsérelem megállapítása esetén az ilyen jellegű tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.